Rizeli adamın karga ile kurduğu sıra dışı dostluk şaşırttı! Çay ve etle besliyor

Kocaeli'de yolda gördüğü yaralı yavru kargayı sahiplenen Ömer Tek, kargayı 3,5 aydır besleyerek sahip çıkıyor. Kargayı et ve çayla besleyen Ömer Tek, kargayı evladı gibi görüyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kocaeli'de 3.5 ay önce yaralı olarak bulduğu yavru kargayı sahiplenen Ömer Tek, karga ile aralarında kuvvetli bir bağ oluşturdu. Kargayı alışılmışın dışında et ve çayla beslediğini söyleyen Tek, "Artık onu evladım olarak görüyorum" dedi. Denize, alışverişe, gezmeye beraber giden ikili arasında görülmeye değer dostluk oluştu.  Kendisinin Rizeli olması sebebiyle kargaya Rize çay içeren Tek, "Kahve içmez organik Rize çayı içer" diyerek yerli mala da dikkat çekti.

Rize

Rize

ÇOCUĞU OLMAYANLARA KARGA BAKMAYI TAVSİYE EDİYOR

Tek, "Çocuğu olmayanlara tavsiye ederim, bana evlat gibi oldu. Benim 2 çocuğum var ama şimdi 3 evladım oldu. Denize, markete her yere peşimden geliyor. Herkesin hayvan beslemesini tavsiye ederim. Yabani deyip dışarı atmasınlar. Yeter ki sevgini ver. Sevgini verdin mi insana bağlanıyor" ifadelerini kullandı.

Beyin ölümü gerçekleşen kadının organları bağışlandı: Üç kişiye hayat olacak!

İLİŞKİLİ HABER

Beyin ölümü gerçekleşen kadının organları bağışlandı: Üç kişiye hayat olacak!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0