İstanbul'da deniz ulaşımına hava engeli! Vapur seferleri iptal mi edildi? İşte o seferler

İstanbul'da sabah saatlerinde meydana gelen sis yoğunluğu ortaya muhteşem manzaralar çıkarsa da özellikle deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. İşe, okula gidenler için uyarı geldi. O vapur seferleri iptal edildi. İşte o seferler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul'da vapur seferleri sabah saatlerinde meydana gelen yoğun sis sebebiyle hava muhalefetine takıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Boğaz çevresinde etkili olan sis kartpostallık görüntüler oluştururken sis nedeniyle trafikte görüş mesafesi düşmesi sebebiyle İstanbul Boğazı sis altında kaldı. İstanbul Boğazı gemi trafiği çift yönde ve geçici olarak askıya alınırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.

İstanbul sis altında: BoğazİLİŞKİLİ HABERİstanbul sis altında: Boğaz'da kartpostallık manzaralar!

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

İşte iptal edilen seferler;

Şehir Hatlarından yapılan duyuruya göre; Beykoz- Eminönü Boğaz Hattı, Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Beykoz- Sarıyer, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring), Çengelköy-Kabataş, Küçüksu-İstinye, Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş, Rumeli Kavağı-Eminönü, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü, İstinye-Çubuklu Arabalı Vapur, Kadıköy-Kabataş, Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Kasımpaşa-Sütlüce-Eyüpsultan, Kadıköy-Kasımpaşa-Fener-Hasköy-Sütlüce-Eyüpsultan, Kadıköy-Sarıyer, Üsküdar-Aşiyan, Üsküdar-Karaköy-Eminönü hatlarında seferler gerçekleştirilemiyor.

Vapur seferleri iptal mi edildi

Vapur seferleri iptal mi edildi

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0