KPSS ön lisans tercihleri ne zaman başlayacak? KPSS Önlisans tercih kılavuzu yayımlandı mı?

Memur olma hayali kuran binlerce kişi, KPSS ön lisans tercih takviminin yayınlanmasını bekliyor. Peki KPSS Ön lisans tercihleri ne zaman? 2024 KPSS Ön lisans tercih kılavuzu yayımlandı mı? Tüm detaylar haberin devamında...

Kamuda memur olmak adına Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) katılım sağlayan ön lisans mezunu binlerce kişi, branş sıralamalarının açıklanmasının ardından aldıkları puanlara göre tercih yapmak için bekleyişini sürdürüyor. ÖSYM'nin yapacağı tercih sürecine odaklanan kişiler, arama motorlarında hızla "KPSS ön lisans tercihleri ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor.

KPSS ÖNLİSANS TERCİHLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kamu kurum ve kuruluşlarına 2024 ve 2025 yılı içerisinde yapılacak olan alımlar için önem arz eden "KPSS Önlisans tercihleri" henüz açıklanmadı.

2024 KPSS ÖN LİSANS TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI?

ÖSYM, henüz 2024 KPSS Ön Lisans tercih kılavuzunu yayımlanmadı. KPSS tercih kılavuzunda kamu kurum ve kuruluşlarına ait B Grubu Kadrolar, kadro sayıları ve koşulları bilgileri yer alacak.

KPSS ÖN LİSANS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

KPSS Ön Lisans tercihleri, kılavuz yayınlandıktan sonra başlayacak. Tercih yapmak için ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresine giriş yaptıktan sonra T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle tercih yapabilirsiniz. Kılavuzu dikkatle incelemeniz bu noktada önem teşkil etmektedir.

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0