Beykoz Örnekköy Spor Kulubü'nden 'Kadına şiddete' karşı ücretsiz savunma desteği

Beykoz Örnekköy Spor Kulübü ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü, son dönemde artan kadın cinayetleri sonrası harekete geçerek bir adım attı. Kadınlara yönelik şiddet olaylarına karşı ortaklaşa geliştirdikleri anlamlı projeleriyle Beykoz’da ücretsiz “Savunma Taktiği” derslerine başladı.

"Kadına şiddet" kapsamında kadınlarımıza destek olmak amacıyla kendilerini savunabilmeleri amaçlanan proje, Beykoz Örnekköy Spor Kulübü ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Taekwondo Eğtimcileri Zeliha Durmuş ve Gamze Arslanyılmaz’ın öncülüğünde hayata geçirildi.

ANLAMLI PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Beykoz ve Türkiye genelinde geniş yankı uyandırması beklenen bu anlamlı projenin tanıtımı, Örnekköy Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşti.

Kadınlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören derslerle ilgili konuşan Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı, Türkiye'de yaşanan kadına yönelik şiddet olaylarının bu projeye ilham verdiğini belirterek ücretsiz olarak eğitimleri veren Gamze Arslanyılmaz ve Zeliha Durmuş’a teşekkür ettiler.

Açılış konuşmalarının ardından Taekwondo eğitmenleri Gamze Arslanyılmaz ve Zeliha Durmuş, katılımcılara uygulamalı savunma tekniklerini öğretmeye başladı.

KAYNAK: DOĞUŞ HABER

Bakan Mahinur Göktaş'tan 19 Ekim Muhtarlar Günü'ne özel duyuru! "Aile Rehberi Sistemi"

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Mahinur Göktaş'tan 19 Ekim Muhtarlar Günü'ne özel duyuru! "Aile Rehberi Sistemi"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0