Milyoner'de insanlık dersi! Yarışmacı büyük ödülünü Gazze'ye bağışladı

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Rahime Danışmaz isimli bir yarışmacı, örnek davranışıyla gündem oldu. 100 bin lira kazanan yarışmacı, "Bu ödülü, Gazze'deki kardeşlerimize bağışlıyorum" sözleriyle takdir topladı.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programlarından biri olarak adından söz ettiren "Kim Milyoner Olmak İster", her hafta birbirinden heyecanlı bölümlerle izleyenlerle buluşuyor. Sanattan spora, tarihten matematiğe kadar pek çok alanda soruların yer aldığı yarışma programının son bölümünde yaşananlar sosyal medyaya damga vurdu.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışmada sosyoloji bölümü mezunu 31 yaşındaki Rahime Danışmaz, başarılı performansının ardından söyledikleriyle herkesi duygulandırdı.

GENÇ YARIŞMACI GAZZE'Yİ UNUTMADI

Gazze'de yaşanan zulüm ve vahşete karşı sessiz kalmayan Danışmaz, "Gazze'ye 80 bin bomba atıldı. Ayakta bina kalmayınca çadırlar bombalandı. Yaklaşık 1 senedir Gazze'deki insanları izliyoruz. Yardımlarımızla ve dualarımızla onların yanında olmaya çalışıyoruz" dedi.

BÜYÜK ÖDÜLÜ GAZZE İÇİN BAĞIŞLADIĞINI AÇIKLADI

Başarılı performansıyla 100 bin lira ödül kazanan yarışmacı, ödülünü İsrail'in zulmü altındaki Gazze halkına bağışladığını açıkladı.

O anlar, hem ekran başındaki izleyenleri hem de Oktay Kaynarca'yı duygulandırdı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0