Brezilya'da filmleri aratmayan olay! Hamile kadının karnından bebeğini çalıp..

Brezilya'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. 25 yaşındaki hamile kadın başka bir kadın tarafından bayıltılarak karnından bebeği çalındı. Kendi bebeği gibi göstererek herkesi inandırmaya çalıştı ama gerçek çok geçmeden anlaşıldı.

Güney Amerika ülkesi Brezilya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 25 yaşındaki Paula Jana Ferreira, Melo adlı 25 yaşındaki kadın ikinci çocuğunu doğuracağı sırada cinayete kurban gitti.

HAMİLE KADININ KARNINDAN BEBEĞİNİ ÇALDI

Genç kadının Joseane adlı bir kadının bebek arabası verme teklifini kabul ederek evine çağırdı, ancak Jaseane eve geldiğinde Paula'nın kafasına vurarak bayılttı ve kesici aletle bebeği annesinin karnından çıkarttı.

KENDİSİNİ DOĞUM YAPMIŞ GİBİ GÖSTERDİ

Sonrasında ise kendisini doğum yapmış gibi göstererek Paula'nın bebeğini kendi bacaklarının arasında koyarak kanlar içinde kalmış gibi gösterdi.

Komşulardan yardım isteyen cani kadın Joseane ambulansın aranmasından sonra Conceicao Hastanesinde kaldırıldı. Tek başına doğum yapmış gibi göstermesinden sonra hastanede yapılan testlerle bebeğin ona ait olmadığı anlaşıldı ve sağlık görevlileri durumu polise bildirdi.

EKİPLER TÜM GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARTTI

The Mirror gazetesinde yer alan haberde, Polisler daireye operasyon düzenledi ve bebeğin biyolojik annesinin cansız bedeni yatağın altında plastik poşete sarılmış halde bulundu.

Polis ekiplerinin Joseane hakkında edindiği bilgilere göre ise bebek sahibi olmayı hayal ettiği, sevgilisine hamileymiş gibi davrandığı hatta ultrason fotoğraflarını çevresine gösterdiği ortaya çıktı.

Petek Dinçöz'den hayranlarını endişelendiren itiraf: Sahnede bana bıçakla saldırdılar!

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz'den hayranlarını endişelendiren itiraf: Sahnede bana bıçakla saldırdılar!
Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz bebeklerinin cinsiyetini duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz bebeklerinin cinsiyetini duyurdu!
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0