Bir garip tanışma hikayesi: Nişanlısı tüm gerçeği yıllar sonra öğrendi!

İngiltere'de yaşayan Suzie isimli genç kadın nişanlısı Daniel ile şaşırtan tanışma hikayesini anlattı. Daniel'in silahlı soygunun çete üyesi olduğu ve saklanmak için kendisiyle irtibatta olduğunu öğrendiğinde yaşadıklarını anlattı.

Suzie isimli genç kadın Covid karantinasından çıktıktan kısa bir süre sonra Daniel ile tanıştı. Arkadaşlıkları günden güne ilerledi ve çift nişanlanma kararı aldı.

NİŞANLISI HAKKINDA TÜM GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ

Ancak Suzie nişanlısı Daniel'in zenginliğine şaşırıyor kazancının nerden geldiğini merak ediyordu. Daniel'in ise inşaat şirketi ve birkaç restoranı olduğunu söylediğini ancak maddi kaynağını sık sık sorgulamaya başladığını açıkladı. 

Daniel'in kısa bir süre sonra garip davranmaya başladığını fark eden Suzie, arkadaşının paniklediğini ve bir şeylerin yolunda gitmediğini anladığını açıkladı. Chelsea'da bir spor salonunda çalışan genç kadın ilişkilerinin kötüye gitmesinden sonra rahat edemediğini ve aralarının neden bozulduğunu merak edince, Oxford'a tatile gittiklerinde tüm gerçekler ortaya çıktı.

ÇETE ÜYESİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Daniel'in arabasının dinlendiğini fark eden Suzie ne yapacağını bilemez halde tepki verince Daniel'in ağzını kapattığını ve silahlı bir soyguncu olduğunu öğrendiğini anlattı. 

KISA SÜRE SONRA YAKAYI ELE VERDİ

Independent'te yer alan haberde ise, Danel'in bir bankaya girerek soygunculuk yaptığını ve polislerin peşinde olduğunu belirtti. Suzie'nin ise hamile olduğu ancak polisin yakın takibi sonucunda yakayı ele vererek evlerine operasyon düzenlendiğini açıkladı. Daniel'e 2023 yılında 11 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve kızlarının dünyaya geldiği öğrenildi.

Petek Dinçöz'den hayranlarını endişelendiren itiraf: Sahnede bana bıçakla saldırdılar!

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz'den hayranlarını endişelendiren itiraf: Sahnede bana bıçakla saldırdılar!
YouTuber'ın korkunç deneyi: Sakallı ateş solucanına dokundu acı içinde kıvrandı!

İLİŞKİLİ HABER

YouTuber'ın korkunç deneyi: Sakallı ateş solucanına dokundu acı içinde kıvrandı!
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0