Gümüşhane'deki Örümcek Ormanları'nda halk Türk bayraklarıyla yürüdü!

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesindeki Örümcek Ormanları'nda "Ormanlar için el ele veriyoruz" etkinliği gerçekleştirildi. Dikkat çeken etkinlikte Türk bayrakları ile 10 kilometrelik güzergahta vatandaşlarla doğa yürüyüşü yapıldı.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde ormanlar için dikkat çeken bir etkinlik gerçekleştirildi. İnsanlar ele ele vererek Gümüşhane'nin Kürtün ilçesindeki Örümcek Ormanları'nda Türk bayrağı ile 10 kilometrelik güzergahta vatandaşlarla doğa yürüyüşü yapıldı. Farkındalık oluşturmak için yapılan bu etkinliğe birçok vatandaş katıldı.

Yeşilköy sınırlarında, tabiat anıtı olarak tescillenmiş ladin ve köknar ağaçlarının bulunduğu Örümcek Ormanları'nda düzenlenen etkinliğe, Vali Aydın Baruş, Vali Yardımcısı Bahar Kaya, İl Jandarma Komutanı Serhat Demiral, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Atalay ve 250 doğasever katıldı.

Etkinlikte çevredeki poşet, kağıt ve şişe gibi atıklar temizlendikten sonra 100 metrelik Türk bayrağı ile 10 kilometrelik güzergahta doğa yürüyüşü yapıldı.

Vali Baruş, gazetecilere, ormanlara zarar verecek, çevreyi kirletebilecek tüm etkinliklerden uzak durulması gerektiğini belirtti.

ABD başkan adayı Donald Trump'I hiç böyle görmediniz!

İLİŞKİLİ HABER

ABD başkan adayı Donald Trump'I hiç böyle görmediniz!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0