Canan Karatay'dan 2025 yılı için korkutan uyarı! "Hazırlıklı olun"

Yaptığı açıklamalarla oldukça konuşulan ünlü profesör Canan Karatay son yaptığı açıklamayla korkuttu. Günden güne artan o tehlikeye dikkat çeken Karatay, 2025 yılında dünyayı bekleyen kıtlık ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamalarla tıp dünyasında tartışma yapmaya devam ediyor. Ünlü doktor Karatay, ABD'de yapılan araştırmaların 2025 yılını 'kıtlık senesi' olarak değerlendirdiğini belirtti.

"HAZIRLIKLI OLUN"

Karatay, gelecek yıl yaşanacaklara ilişkin olağanüstü iddialarda bulunarak kıtlık için önemli uyarılarda bulundu. Karatay, dünyanın tahıl deposu olan bölgede çatışmanın artacağını ve bu durumun ABD'de yapılan çalışmalara göre dünyayı yeni bir kıtlığa sürükleme riski taşıdığını açıkladı. 

ZEYTİN AĞAÇLARI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Zeytin ağaçlarına dikkat çeken uzman isim, muhtemel bir kıtlık senaryosunda her türlü susuzluğa, soğuğa ve sıkıntıya direnç gösteren zeytin ağaçlarının son derece önemli olacağını belirterek, felaket durumlarında zeytin ağaçlarına sahip ülkelerin ayakta kalacağını söyledi.

Zeytin ağaçlarının gelecek için çok daha önemli olduğunu aktaran Karatay, şu ifadeleri kullandı:

"2025’te büyük bir kıtlık başlayacak dünyada ve bütün herkes buna hazırlık yapıyor. Zeytin ağaçları ayakta kalacak. Çünkü zeytin ağaçları çok meşakkatli ağaçlar, çok güçlü ağaçlar. Her türlü susuzluğa, soğuğa, taşa, toprağa, sıkıntıya direnen ağaçlardır. Zeytin ağacı olan devletler ayakta kalacaklar. Zeytin meyvesi ve yağı çok önemli. Lütfen zeytin ağaçlarının yok olmasına izin vermesinler."

'DÜNYAYI ÇOK BÜYÜK BİR KITLIK BEKLİYOR' 

Savaş üzerine çalışan uzmanların, 2025 yılı itibarıyla Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmaların çok daha şiddetli hale geleceğine dair uyarılarda bulunduğunu hatırlatan Karatay, Türkiye'nin de dahil olduğu çok sayıda ülkede 2025 yılı itibarıyla kısmi bir kıtlığın hakim olabileceğini iddia etti. 

Ekran bağımlılığındaki gizli tehlike! Mavi ekranın zararları cilt sağlığınızdan etmesin

İLİŞKİLİ HABER

Ekran bağımlılığındaki gizli tehlike! Mavi ekranın zararları cilt sağlığınızdan etmesin

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0