Havaalanında ilginç yasak! Bundan sonra yapılamayacak

Yeni Zelanda'da havaalanında yer alan tabelalar görenleri şaşırttı. 3 dakikadan daha uzun süren sarılmalara kısıtlama getirildi. Buna göre havaalanında uzun uzun sarılmak yasaklandı.

Her havaalanında birtakım farklı uygulama ve kurallar gözlenebiliyor. Örneğin sıvı taşıma kuralları, el bagajı kilo sınırı, elektronik cihazlara ilişkin uygulamalar değişkenlik gösterebiliyor. Ancak bu sefer ilginç bir uygulama yürürlüğe girdi.

SARILMAK YASAK!

1 Eylül'den itibaren Avrupa ve çeşitli ülkelerin havaalanlarında farklı uygulamalar getirildi. Yeni Zelanda'da ise ilginç bir yasak söz konusu oldu.

Dunedin Havaalanı'nda yer alan tabelalarda 3 dakikadan daha uzun süren sarılmaların yasaklandığı görüldü.

GEREKÇESİ ÇOK İLGİNÇ:

Kulağa garip gelen bu yasağın gerekçesi de çok ilginç. Söz konusu yasağa ilişkin açıklama yapan Havaalanı Müdürü Daniel de Bono, "Normalde aşk hormonu için 20 saniye yeterli. Sarılma ne kadar az olursa, o kadar çok yolcunun şansı da oluyor" dedi.

Böylece Yeni Zelanda'da havaalanındaki insan yoğunluğu sebebiyle diğer insanlara da 'sarılma şansı' bırakılması adına 3 dakikadan uzun süren sarılmalara kısıtlama getirildi.

Altın zirveyi kimseye bırakmadı: 22 Ekim Salı 2024 altın piyasasında son durum ne?

İLİŞKİLİ HABER

Altın zirveyi kimseye bırakmadı: 22 Ekim Salı 2024 altın piyasasında son durum ne?
Rüzgar, pus ve sise dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Donacağız! 22 Ekim hava durumu

İLİŞKİLİ HABER

Rüzgar, pus ve sise dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Donacağız! 22 Ekim hava durumu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0