Düdüklü tencere bomba gibi patladı! Mutfağın içler acısı hali şoke etti

Mutfağında düdüklü tencerenin patlamasıyla büyük bir şok yaşayan bir vatandaşın paylaşımı sosyal medyada viral oldu. Mutfağın içler acısı halini görenler 'Resmen bomba patlamış' yorumunda bulundu.

Mutfakların olmazsa olmazı düdüklü tencereler, zaman açısından tasarruf etmeyi sağlasa da "mutfaktaki saatli bomba" olarak tehlikeli sonuçları beraberinde getirebiliyor. Geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın başına gelen talihsiz olay, mutfakta yaşanabilecek kazaların ne kadar korkunç sonuçlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal medyayı etkisi altına alan videoya göre bir kişi yemek hazırlıkları esnasında tencerenin patlaması ile neye uğradığını şaşırdı. Patlama sonucu mutfak dolapları, duvarlar ve tavana kadar yayılan yemek parçalarıyla kaplandı. Ev sahibi olayın hemen ardından komşularından yardım istedi ve mutfağın halini anbean kayıt altına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemelere göre, patlamanın düdüklü tencerenin içerisindeki yüksek basınçtan kaynaklandığı belirlendi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, mutfağın hali görenleri şoke etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kerem Aktürkoğlu'ndan duygusal doğum günü kutlaması! Canlı yayında 21 bin kişiyle annesini aradı

İtalyan sörfçünün trajik ölümü: Kılıç balığının göğsüne saplanmasıyla hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

İtalyan sörfçünün trajik ölümü: Kılıç balığının göğsüne saplanmasıyla hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0