Beylikdüzü'nde görkemli düğün: Gelin ve damada 5 milyon TL takı!

Beylikdüzü'nde bir otelde düzenlenen düğünde gelin ve damada 5 milyon TL'nin üzerinde takı ve para takıldı. Karadenizli iş insanı Aziz Şahin'in oğlu Berk Şahin ve iş insanı İbrahim Genç'in kızının düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Karadenizli iş insanı Aziz Şahin’in oğlu Berk Şahin ve iş insanı İbrahim Genç‘in kızının bir otelde gerçekleştirilen düğün töreninde adeta takı yarışı yapıldı.

Görkemli düğünde gelin ve damada 5 milyon TL’nin üzerinde takı ve para takılırken, düğüne katılım ise yoğun oldu.

500 BİN TL'DEN FAZLA PARA!

Urfa akıtma set, Trabzon set ve takılan altınlara ek olarak, düğünde havaya 500 bin TL’den fazla para saçılması da dikkat çekti.

Aziz Fazlıoğlu, Selahattin Yılmaz, Fırat Delibaş, Metin Kemer, Halim Şimşek, Şahin Turgut, Mehmet Salih Tulpar, Hayrettin Koç gibi iş insanlarının ve Mustafa Topaloğlu, Maral, Faruk Tuncel ve Oktay Gürtürk gibi ünlü isimlerin davetli olduğu düğüne Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe de katıldı.

Düğüne katılım sağlayamayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve iş insanları Alaattin Saral, Fatih bucak, Orhan Çebi, Şehmus Şerbetçi, Ali Bozan ve Mahmut Yaşa ise çelenk gönderdi.

FETÖ'den yargılanan Maceracı Murat Yeni'den terörist Gülen çıkışı!

İLİŞKİLİ HABER

FETÖ'den yargılanan Maceracı Murat Yeni'den terörist Gülen çıkışı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0