Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yenidoğan Çetesi'ne sert sözler: Bir avuç haysiyetsiz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Yenidoğan Çetesi hakkında konuştu. Erdoğan, suçluların en ağır cezayı alması talimatını verdiğini ve özel hastaneler hakkında gelen şikayetler üzerine gideceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SGK'dan günlük 8 bin TL için bebeklerin ölümüne sebep olan Yenidoğan Çetesi hakkında konuştu.  Erdoğan 13 bebeğin ölümüne neden olan çeteyle ilgili işlemlerin yapıldığını belirterek,  "Masum bebeklerin cenazesi ve ailelerin acısı üzerinden siyaset yapmak vicdan tutulmasından başka bir şey değildir" dedi.

İSTANBUL'DA 9 HASTANENİN RUHSATI İPTAL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanlığı'nın harekete geçtiğini belirterek, çete mensuplarına operasyon başlatıldığını ve 22 kişinin cezaevinde olduğunu belirterek, ''Sağlık Bakanlığımız ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğümüz harekete geçiyor. Çete teknik ve fiziki takibi alınıyor, sorumluların üzerine kararlılıkla gidiliyor. Yürütülen titiz soruşturma neticesinde çete üyelerine operasyon yapılarak elebaşları tutuklanıyor. Dosya kapsamında 47 şüpheliden 22’si şu an cezaevinde, soruşturmanın adli boyutunda bunlar yaşanırken, Sağlık Bakanlığımız Tekirdağ’da bir hastaneyi kapatıyor, İstanbul’da 9 hastanenin ruhsatı iptal ediliyor.'' dedi.

ERDOĞAN'DAN TABİPLER BİRLİĞİNE SERT SÖZLER

Tabipler odasını yerden yere vuran Erdoğan, ''Hepsi ile ilgili adli ve idari işlemler gecikmeksizin yapılıyor. Muhalefetin ve muhalif medyanın Türk ordusuna kimyasal silah atıldığı iddiasını atan tabipler odasına el ele verip utanmadan sağlık sistemimizi, sağlık çalışanlarımızı hedef alması ülkemiz siyaseti ve basını adına büyük bir şuursuzluktur. '' belirtti. 

'GÜN YÜZÜ GÖRMEMESİ İÇİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM'

Sağlık çalışmalarını kimse töhmet altında bırakamaz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, suçluların hukuk önünde cezalandırılacağını belirterek, ''Bir avuç haysiyetsiz sebebiyle doktoru, hemşiresi, hasta bakıcısı, teknikeri, asistanı hocasıyla yaklaşık 1.5 milyon insanımızın çalıştığı sağlık ordumuzu kimse töhmet altında bırakamaz. Böyle bir barbarlığı yapanların cezası hukuk önünde sorulacak. Onların bir daha gün yüzü görmemesi için Cumhurbaşkanı olarak konunun takipçisi olacağım. Kendilerine gerekli talimatları çok net biçimde verdim.'' dedi.

ÖZEL HASTANELER HAKKINDA DÜZENLEME Mİ GELECEK?

Özel sağlık kuruluşlarının ücretleri hakkında gelen şikayetleri çözüme kavuşturacaklarını belirten Erdoğan, ''Son dönemde özel sağlık kuruluşlarımız ücretlendirme politikalarıyla ilgili vatandaşlarımızdan çok sık şikayet alıyoruz. Eski Türkiye'de kaldığını düşündüğümüz, sağlık sistemine zarar veren kimi kötü alışkanlıkların nüksetmeye başladığını hasta yakınlarımızdan duyuyoruz. Bunların da üzerine kararlılıkla gideceğiz.'' dedi. 

Binlerce vatandaş bu haberi bekliyordu! Kamu personeli alımı müjdesi: İşte başvuru şartları

İLİŞKİLİ HABER

Binlerce vatandaş bu haberi bekliyordu! Kamu personeli alımı müjdesi: İşte başvuru şartları
Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi heyecan uyandırdı: Yapay Zeka ve Kadın ilişkisi işlenecek

İLİŞKİLİ HABER

Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi heyecan uyandırdı: Yapay Zeka ve Kadın ilişkisi işlenecek
Yenidoğan çetesinin yeni skandalı: Lisansı iptal edilen doktor ameliyata girmiş...

İLİŞKİLİ HABER

Yenidoğan çetesinin yeni skandalı: Lisansı iptal edilen doktor ameliyata girmiş...
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0