Altın zirveyi kimseye kaptırmıyor! 23 Ekim Çarşamba 2024 altın piyasasında son durum...

Milyonlarca Türk yatırımcısının altın piyasasındaki yükselişi yakından takip ederken iç ve dış politikada yaşanan hareketlilik piyasalara da yansımaya devam ediyor. Altın piyasasında yaşanan dalgalanmalar yerini yükselişe bıraktı. Peki 23 Ekim 2024 Çarşamba günü itibariyle serbest piyasada son durum ne? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Yatırımlarını altına yapanlar 'altın günlerini' yaşamaya başladı. Milyonlarca vatandaşın güveli yatırım araçlarından olan altın piyasada hızla yükselişini sürdürüyor. Altın küresel ve yerel çapta yaşanan gelişmeler sonrasında yükselişini arttırdı. ABD'de yaklaşan başkanlık seçimlerindeki belirsizlik altında dalgalanmalara neden olsa da geçtiğimiz günlerde gram altın rekor seviyeye ulaştı.

Türk yatırımcı ise nakit parasını altına yatırmaktan vazgeçmeyerek piyasaları yakından takip etmeye devam ediyor. 23 Ekim 2024 Çarşamba günü itibariyle serbest piyasada son durum ne?  Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

ALTIN PİYASASINDA SON DURUM NE?

Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler ve ABD Başkanlık seçiminin önümüzdeki günlerde yapılmaya başlanacak olması küresel piyasaları hareketlendirdi. İç ve dış politikada hareketlilik yaşanırken altın piyasasına da yansıyan gelişmeler Türk yatırımcılar tarafından da yakından takip ediliyor. 

23 EKİM ÇARŞAMBA 2024 ALTIN PİYASASINDA SON DURUM?

23 Ekim Çarşamba günü itibariyle altın fiyatlarındaki hızlı yükseliş devam ediyor. Gram altın güne 3 bin 28 TL'den başladı.

ÇEYREK KATLIN NE KADAR?

Çeyrek altın ise sabah saatleri itibariyle alış fiyatını 5 bin 11 TL'den açarken, satış fiyatı ise 5 bin 159 TL oldu.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı 10 bin 191 TL olurken satış fiyatı ise 10 bin 313 TL oldu.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış fiyatı 20 bin 38 TL'den işlem görmeye başlarken satış fiyatı ise 20 bin 431 TL oldu.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış fiyatı ise güne 20 bin 382 TL'den başlarken, satış fiyatı ise 20 bin 553 TL oldu.

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0