İstanbul'da su kesintisi yetkililer uyardı 13 saat su verilmeyecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, Büyükçekmece Arıtma Tesisi Mimarsinan isale hattında yapılacak çalışma nedeniyle bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Büyükçekmece Arıtma Tesisi-Mimarsinan 1400 milimetre çapındaki isale hattında, Büyükçekmece Barajı'ndaki esnek boru bağlantı parçalarının montaj çalışmaları gerçekleştirileceğini açıkladı. 

İstanbul

İstanbul

Bu çalışmalar nedeniyle bugün saat 10.00'dan itibaren 13 saat süreyle su verilemeyecek mahalleler şunlar: "Büyükçekmece ilçesinde; Mimarsinan, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Ulus, Hürriyet, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye mahalleleri. Çatalca ilçesinde; Ferhatpaşa, Kaleiçi, Çakıl, Ovayenice, Elbasan, Muratbey, Gökçeali, Oklalı, Kestanelik ve Dağyenice mahalleleri. Silivri ilçesinde; Selimpaşa, Kavaklı, Ortaköy, Yenimahalle, Cumhuriyet, Fatih, Pirimehmetpaşa ve Semizkumlar mahalleleri."

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında yeni krizin fitili ateşlendi: Kızı saymadı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında yeni krizin fitili ateşlendi: Kızı saymadı!
Meteoroloji'den yeni uyarı: Bir yanda güneş bir yanda kar yağışı!

İLİŞKİLİ HABER

Meteoroloji'den yeni uyarı: Bir yanda güneş bir yanda kar yağışı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0