Bakan Göktaş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti'nin, Türk siyasi tarihinin en geniş ve etkin kadın teşkilatını kurarak, tüm kademelerinde kadınlara en fazla yer veren parti unvanını gururla taşıdığını ifade etti.

Bakan Göktaş, sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısı'nda, 81 il kadın kolları başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldiklerini belirtti.

Bakanlığın faaliyetlerini ve kadınların toplumda daha güçlü yer almasını sağlayacak adımları ele aldıklarını aktaran Göktaş, şunları kaydetti:

"AK Parti, Türk siyasi tarihinin en geniş ve etkin kadın teşkilatını kurarak, tüm kademelerinde kadınlara en fazla yer veren parti unvanını gururla taşımaktadır. Partimizin bugüne kadarki başarılarının ardındaki en büyük güç, Türkiye'nin dört bir yanındaki güçlü ve kararlı kadınlardan aldığı destektir. AK Parti davasını ve kadınlar için yaptığımız reform niteliğindeki çalışmaları hane hane gezerek anlatan Kadın Kolları teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onların emeği, partimizin gücüne güç katmaya devam edecektir."

Bakan Göktaş, resmi X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda ise AK Parti Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısı'na ilişkin şu ifadelere yer verdi:

81 İl Kadın Kolları Başkanımızla Genel Merkezimizde buluşarak Bakanlık faaliyetlerimizi ve kadınların toplumda daha güçlü yer almasını sağlayacak adımları ele aldık.

"AK Parti, Türk siyasi tarihinin en geniş ve etkin kadın teşkilatını kurarak, tüm kademelerinde kadınlara en fazla yer veren parti ünvanını gururla taşımaktadır. Partimizin bugüne kadarki başarılarının ardındaki en büyük güç, Türkiye’nin dört bir yanındaki güçlü ve kararlı kadınlardan aldığı destektir.

AK Parti davasını ve kadınlar için yaptığımız reform niteliğindeki çalışmaları hane hane gezerek anlatan Kadın Kolları teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onların emeği, partimizin gücüne güç katmaya devam edecektir."

Ödemeleri yatırıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Ödemeleri yatırıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0