Milli Voleybolcu İlke Naz Hoş babası hakkında suç duyurusunda bulundu: Ölmek istemiyorum!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan ampute milli voleybolcu İlke Naz Hoş, bir süredir maddi sorunlar yaşadığı babasının; iş yerine ve aracına saldırdığını belirterek babası hakkında suç duyurusunda bulundu. Milli voleybolcu Hoş'un, sosyal medyadan yayınladığı bir videoda "Dayak, şiddet, tehdit ve hakaretlere maruz kalıyorum. Ben ölmek istemiyorum" sözleri yer aldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş, babası O.H. tarafında iş yerine ve otomobiline saldırıldığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Milli oyuncu İlke Naz Hoş'un içinde bulunduğu araca saldıran baba O.H, ardından kızının iş yerine giderek taşla camlarını kırdı.

Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş babası hakkında suç duyurusunda bulundu

Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş babası hakkında suç duyurusunda bulundu

Sol elinden ampute Milli Voleybolcu İlke Naz Hoş ile annesi F.T.  işlettiği balıkçı dükkanından çıkıp araçlarına bindiler. Bindikleri araçta maddi konular nedeniyle sorun yaşadığı babası O.H. tarafından saldırıya uğrayıp, tehdit edildiler. İçerisinde kızı ve eski eşinin bulunduğu Otomobile zarar veren O.H., daha sonra anne-kızın işlettiği balıkçı dükkanına giderek dükkanın camlarını kırdı ve iş yerindeki balık tezgahlarını dağıttı. İlke Naz Hoş Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırının ardından İlke Naz Hoş ve babasından bir süre önce boşanan annesi F.T., baba O.H'den şikayetçi oldu.

Milli voleybolcunun babası iş yerine ve arabasına saldırdı

Milli voleybolcunun babası iş yerine ve arabasına saldırdı

"LÜTFEN SESİMİ DUYUN!"

Savcılığa giderek babası hakkında suç duyurusunda bulunan, İlke Naz Hoş, adliye çıkışında açıklamalarda bulundu, "Akşam önümü kesip aracımı tekmeledi. Tehditler savurdu. Sonra iş yerimin camlarını kırdı. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. Ben ölmek istemiyorum. Öldükten sonra mı değerli olacağım. Lütfen sesimi duyun" dedi.

Babası tarafından şiddet gören Milli Voleybolcu suç duyurusunda bulundu

Babası tarafından şiddet gören Milli Voleybolcu suç duyurusunda bulundu

"10 YILDIR ÇALIŞTIĞIMI ELİMDEN ALIYOR"

İlke Naz Hoş yaptığı açıklamada, "Ben kötü bir şey yapmıyorum, ekmeğimin peşindeyim. Babamın da 2 yıldır yasal vasi danışmanıyım. Kendisi kumar bağımlısı olan bir insan.800 bin dolar para kaybetti. 10 yıldır da çalıştığımı elimden alıyor, üniversiteyi kazandım gitmeme izin vermedi. Dükkanımı büyüttüm, ortak aldım, araç aldım borçlandım. Ekmeğimin peşindeyim. Beni uyuşturucu kullanıyormuşum, kara para aklıyormuş gibi beni arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında paylaştırıyor. Böyle bir şey yok, ben ekmeğimin peşindeyim. Balıkçılık yaparak çalıyorum. Artı milli takım da aktif sporuma devam etmekteyim. Okul hayatım vardı okul hayatımı bitirdi. İş hayatım var, iş hayatımı elimden almak istiyor. Ben kötü bir şey yapmıyorum. Ben gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Gerekli şikayetimi de avukatımla yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ampute Milli Voleybolcu İlke Naz Hoş annesinin de şiddet gördüğünü belirtti

Ampute Milli Voleybolcu İlke Naz Hoş annesinin de şiddet gördüğünü belirtti

2 YIL ÖNCE UZAKLAŞTIRMA TALEBİNDE BULUNMUŞTU

Babası hakkında 2 yıl öncede bir uzaklaştırma talebinde bulunduğunu ifade eden Hoş,  "4 bin TL para cezası ile sonuçlandı. Her hangi başka bir işlem yapılmadı. O para cezasını da ben ödedim. Dayak, şiddet, tehdit ve hakaretlere maruz kalıyorum. Ben ölmek istemiyorum, bence kadınlar da ölmeden bir sürece varılabilir" diye konuştu.

İş çıkışı ışıklarda beklediği sırada; babasının gelip araca tekme attığını, aracın camını kırdığını söyleyen Hoş, "Ondan sonra polislere haber verdik. Hırsını alamamış, biz beklerken dükkanıma gitmiş. Dükkanımın taşlarla camlarını kırmış. Kamera görüntüleri de ellerimizde mevcut zaten, gerekli işlemler için adli kurumlara bildirdik. Ben her şekilde adaletin yerini bulmasını istiyorum. Bu sefer kadınlar ölmeden bir sonuca varalım. Ben ölünce değerli olmak istemiyorum, ben ölmeden değerimin bilinmesini istiyorum. Ben daha 20 yaşında genç bir kızım, 10 yaşında bir kız kardeşim ve annem var. Ben evime ekmek götürmek zorundayım" şeklinde açıklama yaptı.

Milli Voleybolcu İlke Naz Hoş sosyal medyadan yardım talebinde bulundu
Milli Voleybolcu İlke Naz Hoş sosyal medyadan yardım talebinde bulundu


"BEN ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Yaşadığı olayları çektiği video ile sosyal medya hesabından duyuran ve yardım isteyen İlke Naz Hoş, "Dayak, şiddet, tehdit ve hakaretlere maruz kalıyorum. Ben ölmek istemiyorum" dedi.

"Muhteşem" buluşma! Hürrem Sultan ve Sümbül Ağa yıllar sonra bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

"Muhteşem" buluşma! Hürrem Sultan ve Sümbül Ağa yıllar sonra bir araya geldi
İlayda Nur Çınar Yasemin.com - İnternet Editörü
Yasemin - İlayda Nur Çınar

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0