Mama parası için köpeklerini çalıştırmaya başladılar! Çin'de evcil hayvan kafeleri açıldı

Çin'de sayıları günden güne artan evcil hayvan kafelerine ilgi giderek büyüyor. Hayvanlarını mama parası için çalıştıran sahipleri aynı zamanda sosyalleşmeleri için adım attıklarını belirtiyor.

Çin'de evcil hayvanların mama parası kazanması için oluşturulan  oluşturulan 'hayvan kafeleri' giderek yayılmaya başladı. Jane Sue isimli kadının 2 yaşındaki köpeği de kafede çalışan evcil hayvanlar arasında yerini aldı.

27 yaşındaki doktora öğrencisi ise Çin'deki bir hayvan kafesine Samoyed cinsi köpeği OK'u hafta sonları kafeye götürerek sosyalleştiğini aynı zamanda çalıştığını belirterek, '' Çocuklarını okula gönderen ebeveynler gibi hissettim. OK'i kafeye göndermek herkesi mutlu ediyor. O da diğer köpeklerle oynayıp yalnızlığını gideriyor.'' dedi.

'MAMA PARASI' İÇİN KÖPEKLERİNİ ÇALIŞTIRIYORLAR

Sıcak yaz aylarında köpeği için klimayı açık bırakarak evden ayrıldığını belirten Jane Sue klima nedeniyle artık para tasarrufu yaptığını belirtti. 

Indıpendent'ın haberine göre, 145-290 Türk Lirası arasında değişen giriş ücretleri ile kafede hayvanlarla birlikte vakit geçirebildiğini belirten Sue, evcil hayvanlarını kafelere gönderen birçok kişi olduğunu belirterek, kedi kafelerinden 5 kedi maması konservesi kazandığını belirtti. 

EVCİL HAYVANLARININ SOSYALLEŞMESİ İÇİN KURULDU

Çin'in sosyal medya platformlarında kedi ilanı verdiklerini de belirten Sue, "Sağlıklı ve iyi huylu kediler arıyoruz. Her gün atıştırmalık veriyoruz ve sahibinin arkadaşlarına da yüzde 30 indirim yapıyoruz" dedi.

Sue evcil hayvanının kafenin gözdesi olduğunu belirterek, ''Kafenin sahibi bir saat boyunca OK'i izleyip müşteriler ve diğer 4 köpekle iyi anlaşıp anlaşmadığına baktı. OK'im artık kafenin yıldızı.'' dedi.

2011 yılında ilk kedi kafesi Guangzhou kentinde açılmış, 2023 yılına gelindiğinde ise 4 binden fazla evcil hayvan kafeleri oluşturulmuştu.

Japonların kilo verme yöntemi meğer buymuş! Her sabah 1 adet yemek yeterli

İLİŞKİLİ HABER

Japonların kilo verme yöntemi meğer buymuş! Her sabah 1 adet yemek yeterli

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0