Altındaki hızlı yükseliş sürüyor! 24 Ekim Perşembe 2024 tam, yarım, çeyrek altın ne kadar?

Küresel çapta yaşanan dalgalanmalar altın piyasasını da etkilemeye devam ediyor. İç ve dış politikada yaşanan sert rüzgarlar altına hız kazandırdı. Yatırımcıların altına yönelmesi sonrasında altın piyasasındaki son durum ne? 24 Ekim 2024 Perşembe çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte detaylar...

Türk yatırımcının gözü altın piyasasında olmaya devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı altın piyasasındaki dalgalanmalar yerini yükselişe bıraktı.  Son dönemlerde yaşanan iç ve dış gelişmeler küresel piyasalarda hareketliliğe neden olmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise altında son durum ne? 24 Ekim 2024 Perşembe çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Milyonlarca Türk yatırımcı yastık altı birikimleri için altına yönelirken geçtiğimiz haftalarda yaşanan dalgalanmalar yerini yükselişe bıraktı. Nakit parasını faydalı bir şekilde kullanmak isteyen vatandaşlar ise altın piyasasını yakından takip ediyor.

24 EKİM 2024 PERŞEMBE ALTIN PİYASASINDA SON DURUM NE?

ABD'de yaklaşan seçimler sonrasında küresel piyasalardaki hareketlilik yerini yükselişe bıraktı. Türkiye'de de siyaset cephesindeki hareketlilikle birlikte piyasalarda ne gibi değişiklikler yaşanacağı merak edilirken altın hızlı yükselişini sürdürmeye devam ediyor.  23 Ekim Çarşamba günü çeyrek altın 5 bin 11 seviyesindeyken 24 Ekim Çarşamba itibariyle 5 bin 113 TL'den işlem görmeye başladı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altında yükseliş devam ederken alış fiyatı 3 bin 8 TL, satış fiyatı da 3 bin 8 TL'den işlem görmeye başladı.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcıların en çok rağbet gösterdiği çeyrek altın sabah saatler itibariyle alış fiyatı 5 bin 104 TL olurken, satış fiyatı ise 5 bin 149 TL oldu.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı 10 bin 176 TL'den işlem görmeye başlarken, satış fiyatı ise 10 bin 289 TL'den işlem görmeye başladı.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış fiyatı ise 20 bin 73 TL olurken, satış fiyatı ise 20 bin 466 TL'den işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış fiyatı 20 bin 357 TL olurken, satış fiyatı ise 20 bin 511 TL'den işlem görmeye başladı.

Türkiye haritasına yeni iller eklenecek: Hangi ilçe 82. il olacak?

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye haritasına yeni iller eklenecek: Hangi ilçe 82. il olacak?
Dul kadınlar 3 farklı aylık alabilir! Şartları belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Dul kadınlar 3 farklı aylık alabilir! Şartları belli oldu

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0