Bakan Göktaş TUSAŞ'a yönelik terör saldırında yaralananları hastanede ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralanan vatandaşları, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısı gerçekleşti. Saldırıda 5 vatandaşımız hayatını kaybederken 22 vatandaşımız yaralandı.

YARALILARA HASTANEDE ZİYARET

Bakan Göktaş, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte yaralı vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Göktaş, resmi X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımla yaralılara şifa diledi ve saldırıdan etkilenenlere yönelik psikososyal destek çalışması gerçekleştirildiğini söyledi.

Bakan Göktaş TUSAŞa yönelik terör saldırında yaralananları hastanede ziyaret etti

Bakan Göktaş TUSAŞa yönelik terör saldırında yaralananları hastanede ziyaret etti

Bakan Göktaş, şu ifadelere yer verdi:

"Savunma sanayimizin gurur kaynağı TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısının ardından TBMM Başkanımız Sn. Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz ile yaralılarımızı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek genel durumları hakkında bilgi aldık. En büyük temennimiz, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarıdır. PSD ekiplerimiz, şehitlerimizin ailelerine, yaralılarımıza ve saldırıdan etkilenenlere yönelik psikososyal destek çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0