15 yaşındaki çocuktan aile katliamı! Sınavdaki başarısızlığı ölüm getirdi

ABD'nin Washington eyaletinde 15 yaşındaki bir çocuk sınavdan başarısız oldu ve anne- babasının verdiği cezaya sinirlenerek 5 aile üyesini silahla katletti. Ölen 13 yaşındaki kardeşini suçlarken hayatta kalan 11 yaşındaki kız kardeş cinayeti abisinin işlediğini itiraf etti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde yer alan Fall City bölgesinde 15 yaşındaki bir çocuk sınavdan düşük not aldığı gerekçesi ile ailesi tarafından cezalandırıldı. Küçük çocuk ailesinin bu davranışına sinirlenmesinin ardından babasının silahını alarak evdeki 5 kişiyi katletti.

5 AİLE ÜYESİNİ KATLETTİ

Polis, Humiston ailesinin evine geldiğinde ise 42 yaşındaki annesi Sarah, 43 yaşındaki babası Mark'ı ve 7, 9 ve 13 yaşındaki kardeşleri ölü olarak buldu.

Polis olayda yalnızca iki kardeşin hayatta kalmasından sonra şüphelendi ve 15 yaşındaki çocuğun ifadesini aldığında, 13 yaşındaki kardeşi Benjamin'i suçladı. 

11 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZ SAĞ KURTULDU

Olaydan sağ kurtulan 11 yaşındaki kız kardeşin ifadesinde ise ailesinin 15 yaşındaki abisi tarafından vurulduğunu, kendisinin ise kaçmadan önce ölü numarası yaparak hayatta kaldığını söyledi. 

Polis ekipleri 15 yaşındaki çocuğu gözaltına alırken, çocuk mahkemesi ise beş cinayet ve bir cinayete teşebbüsle suçladı.

Uzay yolcusu kalmasın! Dev şirket uzay turizmi için bilet satışlarına başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Uzay yolcusu kalmasın! Dev şirket uzay turizmi için bilet satışlarına başladı!
Norveç'ten sürpriz sosyal medya kararı! Resmen yasakladılar

İLİŞKİLİ HABER

Norveç'ten sürpriz sosyal medya kararı! Resmen yasakladılar

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0