Bungalov tatiline gidecek olanlar dikkat! Vurguncuların tuzağına düşmeyin

Kocaeli'nde sahte ilanlar ile Sapanca'da Bungalov tatili yapmak isteyenleri dolandıran 50 şüpheli Emniyet güçleri tarafından tutuklandı. Yakın takibe alınan çete üyelerinin banka hesaplarında toplamda 153 milyon TL olduğu tespit edildi.

Sapanca'da bungalov tatili yapmak isteyen kişileri dolandıran çeteye yönelik  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine gelen şikayetler üzerine çalışma başlattıldı.

BUNGALOV DOLANIRICILARI YAKAYI ELE VERDİ

Bungalov dolandırıcıları için başlatılan çalışmalar kapsamında  sosyal medya hesapları üzerinden sahte görsellerle 'Sapanca Bungalov Kiralama' adı altında hesap açarak, vatandaşlardan kaparo bedeli ve kiralama bedelleri istedikleri, paranın tamamını aldıktan sonra ise şebekenin hesabına aktaran çete üyeleri tespit edildi.

153 MİLYON TL'LİK BUNGALOV VURGUNU

Ekiplerin uzun süren takibi sonrasında ise toplamda 153 milyon 256 bin 279 TL para giriş- çıkışı olduğu öğrenildi. Yapılan soruşturma ve inceleme kapsamında 22 Ekim'de 14 ilde 56 şüpheli tespit edildi. Operasyonda 50 şüpheli gözaltına alınırken 38'i  cezaevine gönderildi. 

Firari konumundaki 6 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

ABD'de seçimlere günler kala Leonardo DiCaprio'dan siyasi hamle!

İLİŞKİLİ HABER

ABD'de seçimlere günler kala Leonardo DiCaprio'dan siyasi hamle!
Mersin'de kan donduran olay! Yavru köpeği sever gibi yapan 2 genç kız...

İLİŞKİLİ HABER

Mersin'de kan donduran olay! Yavru köpeği sever gibi yapan 2 genç kız...

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0