Kreşte facia: Okul 'Türk kahvesi döküldü' dedi aile inanmadı: Yanıklar çok daha derin...

Adana'nın Çukurova ilçesinde 1.5 yaşındaki bebeklerini kreşe bırakan anne çocuğunu yanıklar içinde teslim aldı. İddiaya göre kızının başından aşağı kahve döküldüğü öğrenildi. Aile kamera kayıtlarının kendilerine verilmediğini belirterek 'kahve yanmasına benzemiyor' diyerek şikayetçi oldu.

Adana'nın Çukurova ilçesinde 25 Ekim günü özel bir anaokulunda 1.5 yaşındaki Aden bebeğin üzerine Türk kahvesi döküldü. Anaokulu yönetimi ise bebeği hastaneye götürdü ve annesi Aslı Aslan'a haber verildi. 

BEBEĞİN VÜCUDUNDA 2. DERECE YANIK OLUŞTU

Anne hastaneye geldiğinde ise küçük kızın yüzünde ve vücudunda 2. derece yanıklar oluştuğunu öğrendi. Küçük kızın hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu olurken, anne anaokulu yönetiminden şikayetçi oldu. 

KAMERA KAYITLARI AİLEYE VERİLMEDİ

Anne Aslı Aslan yaşanan olaydan anaokulunun ihmali olduğunu ve kamera kayıtlarını vermediklerini belirterek, "Anaokulu yönetimi bana olayın merdivenler tarafından olduğunu iddia edip kamera yok diyerek kamera kayıtlarını vermiyorlar.'' dedi.

'KAHVE YANMASINA BENZEMİYOR'

Olayın peşini bırakmayacağını söyleyen anne Aslı Aslan, ''Bu olay 1 fincan kahve yanmasına benzemiyor. Kızımın boynu soyulmuş, kolu su toplamış. Yüzü ise krem sürerken bile soyuluyor. Benim evladım acı çekiyor. Biz çocuklarımıza odada sıcak bir şey içirmezken bu nasıl bir sorumsuzluk. Hastanede kurumun sahibi yanımızdaydı ve şikayet kağıdımızı almaya çalıştı. Biz orada canımızın derdindeyken doktorlar kağıdı vermediler. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

OKULDAN AÇIKLAMA GELDİ

Okul yönetimi ise açıklama yaparak öğretmen M.G.Ş ile başka bir öğretmenin çarpışması sonucunda üzerine kahve döküldüğünü belirterek söz konusu öğretmenin iş akdine son verildiğini açıkladı.

Böyle dolandırıcılık görülmedi! Sahiplendirmek istedikleri köpeği önce boyadılar sonra...

İLİŞKİLİ HABER

Böyle dolandırıcılık görülmedi! Sahiplendirmek istedikleri köpeği önce boyadılar sonra...
Bakan Mahinur Göktaş'tan TUSAŞ şehit ailelerine başsağlığı ziyareti

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Mahinur Göktaş'tan TUSAŞ şehit ailelerine başsağlığı ziyareti
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0