Bağcılar'da polisi alarma geçiren olay: Evden ayrılan kiracı ev sahibine 'bomba' bıraktı

İstanbul Bağcılar'da, bir apartman dairesinde bulunan "bomba" düzeneği, mahallede büyük bir paniğe sebep oldu. 2 hafta önce evi boşaltan kiracılarının çatı katına bıraktıkları boru ve kablolarla çevrili yelek hakkındaki gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yenimahalle Mahallesi 1548. Sokak’ta 3 katlı binanın üst katında kiracı olarak yaşayan yabancı uyruklu kişiler, bir süre önce evden çıktı. Ev sahibi de boşaltılan eve tadilat yaptırmak için usta çağırdı.

Eve gelen usta, kumaş bir yeleğin içerisinde borular ve kablolar görünce büyük bir panik yaşadı ve hemen ev sahibine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri geldi ve yelekteki boruların içerisine inşaat malzemeleri konarak kablo ile bomba süsü verildiği tespit edildi.

"EVE BİR BOMBA DÜZENEĞİ KURMUŞLAR ÇOK KORKTUK"

Apartman sakinlerinden Dilek Sezer, yaşananları şöyle anlattı:

"Bina 3 katlı, üst katta yaşıyorlardı, ben giriş katta yaşıyordum. Eve bir bomba düzeneği kurmuşlar. Çatı gibi bir yer var, bir yeleğe sarılı bir şeyler hazırlamışlar ne yapacaklarsa artık. Onu da ev için tadilat yapmaya gelen usta buldu. Polis geldi, bizi evden çıkarttılar, binanın etrafına şerit çektiler. Ardından bomba imha uzmanları geldi, imha ettiler, parçaları poşetlere koyarak aldılar. Korktum tabii ki. Dışarı çıktım annemi aradım, kız kardeşlerimi aradım. Korktum ağladım"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Düğüne hazırlanırken klip çekmeyi de ihmal etmediler! O eğlenceli anlar sosyal medyada viral oldu

Hamsilisi, altınlısı, baklavası derken sonunda bu da oldu: Kısırlı dubai çikolatası!

İLİŞKİLİ HABER

Hamsilisi, altınlısı, baklavası derken sonunda bu da oldu: Kısırlı dubai çikolatası!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0