Artvinli gençten takdir edilecek vefa örneği: Huzurevi sakinlerinin saç ve sakal tıraşını yaptı

Artvin'de yaşayan kuaför Mustafa Özdemir, Şavşat ilçesinde yer alan Naime-İsmail Yılmaz Huzurevi’nde kalan erkeklerin saç ve sakal tıraşını ücretsiz gerçekleştirdi. Yaşlılara duyduğu vefa borcunu mesleğiyle ödeyen kuaför büyük takdir topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mustafa Özdemir 12 yıldır Artvin Merkez'de erkek kuaförü olarak hizmet vermekte. Yaşlılara duyduğu vefa borcunu mesleği aracılığıyla ödeyen Özdemir, çevresinde sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle biliniyor.

Mustafa Özdemir

Mustafa Özdemir

Her hafta sonu farklı bir etkinliğe katılan Özdemir, bu hafta sonunu ise arkadaşları ile beraber huzurevi sakinlerine ayırarak yaşlıların saç ve sakal bakımlarını ücretsiz şekilde yaptı.

Artvinli gençten takdir edilecek vefa örneği

Artvinli gençten takdir edilecek vefa örneği

SOHBET EDİP GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER

Mustafa Özdemir ve gönüllü arkadaşları, Artvin'in Şavşat ilçesinde bulunan Naime-İsmail Yılmaz Huzurevi’ne giderek, yaşlıların saç kesimlerini özenle gerçekleştirdi. Hem mesleklerini icra eden hem de yaşlılarla sohbet edip vakit geçiren kuaförler, huzurevi sakinlerinin güzel bir gün geçirmesine de vesile oldu.

Huzurevi sakinlerinin saç ve sakal tıraşını yaptı

Huzurevi sakinlerinin saç ve sakal tıraşını yaptı

"YAŞLILAR BİZİM TARİHİMİZ,GEÇMİŞİMİZ..."

Yaptığı iyilik hareketi ile huzurevi sakinlerinin yüzlerinde tebessüm oluşturmayı başaran Mustafa Özdemir, "12 yıldır kuaförlük yapıyorum ve sosyal sorumluluk projeleri benim için çok önemli. Bu hafta Şavşat’taki huzurevinde yaşlılarımızla bir araya geldik ve saç bakımlarını yerine getirdik. Yaşlılar bizim tarihimiz, geçmişimiz. Onlara karşı duyduğumuz vefa borcunu elimizden geldiğince ödemeye çalışıyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Mustafa Özdemir huzurevi

Mustafa Özdemir huzurevi

Sadece yaşlıların yüzünü güldürmekle kalmayan Özdemir, bu vefa ve minnet duygusuyla gençlere de örnek oluyor.

İlayda Nur Çınar Yasemin.com - İnternet Editörü
Yasemin - İlayda Nur Çınar

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0