Bodrum pahalılıkta sınır tanımıyor! Lahmacunun tahtını makarna salladı fiyatı şoke etti

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası şüphesiz Bodrum oluyor. Hal böyle olunca Bodrum'da fiyatlar da dur durak bilmiyor. Popüler tatil beldesinde lahmacun fiyat artışlarından sonra da gündeme makarna geldi. Makarnanın fiyatı duyanları şoke etti.

Tatil deyince akla ilk gelen yerlerden biri Bodrum oluyor. Yerli ve yabancı birçok turistin uğrak noktalarından olan Bodrum'da fiyatlar ise adeta cep yakıyor. Ünlülerin bile isyan ettiği tatil beldelerindeki fiyat artışı bu yazda yeniden gündeme geliyor. Her sene lahmacun fiyatlarıyla dikkat çeken artışlara bu sene makarna fiyatları da dahil oldu. İtalyanları bile şoka sokacak makarna fiyatı herkesi hayret ettirdi. İşte detaylar...

Son zamanlarda Bodrum'daki anormal fiyat artışlarını sosyal medya hesaplarından gündeme getiren ünlü isimler, kafelerde oluşan bu fiyat artışına dikkat çekiyor. O isimlerden biri de geçtiğimiz günlerde tatile çıkan Hande Ataizi oldu.

"MAKARNA FİYATI 4 BİN TL"

Bodrum'da gittiği bir mekanda içeri alınmayan Ataizi hakkında sitelerde şu yazı yer aldı; "Hande Ataizi Türkbükü'nde popülerliği ve pahalılığıyla bilinen bir mekana gitmiş. Ancak kapıdan içeri girememiş. Oyuncuya 'Yerimiz yok' demişler. Ataizi hiç olay çıkarmamış, 'tamam' deyip dönmüş. O mekanda bir tabak makarna 4 bin TL. Hande Ataizi de pahalılığı ve israfı hiç sevmez. Tutumlu olmasıyla tanınır. Nasıl oldu da oraya gitti, enteresan."

52 yaşındaki İclal Aydın'dan radikal karar! Tası tarağı topladı köye yerleşti

İLİŞKİLİ HABER

52 yaşındaki İclal Aydın'dan radikal karar! Tası tarağı topladı köye yerleşti

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0