Dua Lipa'nın dondurması dünyayı kasıp kavuruyor! Gelato con olio tarifi

Geçtiğimiz yıl karpuza pul biber döküp yemesiyle gündem olan Dua Lipa'nın dondurması son günlerde viral oldu. Vanilyalı dondurma üzerine zeytinyağı ve bir tutam deniz tuzu ekleyerek TikTok'ta meşhur olan Dua Lipa'nın dondurmasını bir kez deneyen vazgeçemiyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şu sıralar hem ülkemizde hem de dünyada sahnede ve sosyal medyada kendine has tarzıyla görmeye alıştığımız 3 Grammy Ödüllü Dua Lipa fırtınası her geçen gün artıyor. Güzelliği ve güçlü sesiyle milyonları kendine hayran bırakan yıldız şarkıcının favori dondurma tarifi son zamanlarda sosyal medyada, özellikle TikTok'ta viral oldu. Dua Lipa, bu tercihini bir röportaj sırasında paylaşmış ve sosyal medyada da bu konuda gönderiler yapmış, bu da birçok kişinin bu benzersiz kombinasyonu denemesi ve deneyimlerini paylaşmasıyla bir trende dönüşmüş durumda.

Bu kombinasyonun, "gelato con olio" olarak bilinen geleneksel bir İtalyan tatlısını andırdığı belirtiliyor. Kendi dondurmanızı yapmak isterseniz, sadece üç malzemeye ihtiyacınız var:

  • Vanilyalı dondurma
  • Zeytinyağı
  • Deniz tuzu (daha iyi bir doku ve tat için iri taneli deniz tuzu tavsiye ediliyor)

Dondurmayı bir kaseye koyun, üzerine zeytinyağı gezdirin ve bir tutam deniz tuzu serpin. Bazı varyasyonlarda, farklı türde kuru yemiş yağları kullanılabiliyor veya başka dondurma çeşitleriyle denemeler yapılıyor.

Bu trend, bazı insanlar tarafından çok sevilirken, bazıları tarafından da tuhaf bulunmuş durumda. Ancak, kesinlikle bir sohbet başlatıcı ve basit bir tatlıyı daha ilginç hale getirmenin kolay bir yolu olarak öne çıkıyor.

Yeşilçam’ın küçük Hüdaverdi’si Önder Tekin yıllar sonra ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam’ın küçük Hüdaverdi’si Önder Tekin yıllar sonra ortaya çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0