Bu öğrenci menüsüne bayılacaksınız! Yapılışı kolay ve ekonomik pratik öğrenci yemekleri

Öğrenciler toplanın! Sizler için hazırladığımız bu menülere bayılacaksınız. Öğrenciler için hem cep yakmayacak, hem tamamen doyuracak, hem de kısa sürede hazırlanabilecek tariflerle karşınızdayız. Hadi gelin sizleri bu yılın şahane tarifleriyle tanıştıralım. İşte yapılışı kolay ve ekonomik pratik öğrenci yemekleri...

Eğitim hayatı için evden uzaklaşmaya başladığınızda evde yemek yemeyi ya da annenizin sıcacık yemeklerini özlersiniz. Bugün bu özlemi hafifletmek için sizlere öğrenci menüsü hazırladık. Hem öğrencilere uygun ekonomik hem de yapımının oldukça kolay olduğu öğrenci menüsü lezzeti arka planda tutmak manasına gelmiyor! Az malzemeyle hazırlayacağınız ve ev yemeği yiyeceğiniz bu menüde yok yok. O zaman sözü fazla uzatmadan öğrenciler için hazırladığımız listeyi bırakalım.

  • TAVUK SOTE

Hem lezzetli hem de pratik bir lezzet olan tavuk sote öğrenci menüsü için en ideal yemeklerden biri oluyor. Yapımının da bir o kadar kolay olduğu tavuk sotenin tarifini sizler için aşağıya bırakıyoruz.

TAVUK SOTE

TAVUK SOTE

En kolay tavuk sote nasıl yapılır? Tavuk sote yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay tavuk sote nasıl yapılır? Tavuk sote yapmanın püf noktaları

  • LAHMACUN

Dışarıda yüksek fiyat vermek yerine evde kolay bir şekilde yapacağınız lahmacun kurtarıcınız olacak. İşte öğrenci evinin yıldızı lahmacun tarifi.

LAHMACUN

LAHMACUN

Evde 10 dakikada yufkadan lahmacun nasıl yapılır? Lokantacı ustalar bu tarifi sır gibi saklıyorİLİŞKİLİ HABEREvde 10 dakikada yufkadan lahmacun nasıl yapılır? Lokantacı ustalar bu tarifi sır gibi saklıyor

  • SÜTLÜ TAHİNLİ TATLI

Canınız tatlı .ektiyse sipariş vermenize ya da dışarı çıkmanıza gerek kalmayacak. Pratik ve tatlı krizinizi hızlı şekilde sonlandıracak tatlı tarifiyle karşınızdayız.

SÜTLÜ TAHİNLİ TATLI

SÜTLÜ TAHİNLİ TATLI

Sütlü tahinli tatlı nasıl yapılır? Süt ve tahin varsa bu tarifi deneyin!İLİŞKİLİ HABERSütlü tahinli tatlı nasıl yapılır? Süt ve tahin varsa bu tarifi deneyin!

  • BULGUR PİLAVI

Pirinç pilavını tutturamıyor lapa yapıyorsanız uğraşmanıza gerek yok hem sağlıklı hem de daha doyurucu olan bulgur pilavının tarifini sizler için hazırladık.

BULGUR PİLAVI

BULGUR PİLAVI

En kolay bulgur pilavı nasıl yapılır? Bulgur pilavının püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay bulgur pilavı nasıl yapılır? Bulgur pilavının püf noktaları

  • MERCİMEK KÖFTESİ

Canınız çay türü bir şey istedi ve ne yapacağınızı düşünüyorsanız mercimek köftesi sizin için biçilmiş kaftan oluyor. Son derece lezzetli olan mercimek köftesini yemesi de bir o kadar keyifli. Peki mercimek köftesi nasıl mı yapılır tarifini sizler için aşağıya bırakıyoruz.

MERCİMEK KÖFTESİ

MERCİMEK KÖFTESİ

En kolay mercimek köftesi nasıl yapılır? Mercimekli köftenin püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay mercimek köftesi nasıl yapılır? Mercimekli köftenin püf noktaları

  • MERCİMEK ÇORBASI

Vazgeçilmez çorbalardan biri olan mercimek çorbası, öğrenci evi içinde en ideal çorbalar arasında yerini alıyor. Son derece lezzetli olan mercimek çorbasının tarifini ise sizlere bırakıyoruz.

Anne usulü mercimek çorbası nasıl yapılır? Anne usulü mercimek çorbasının püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERAnne usulü mercimek çorbası nasıl yapılır? Anne usulü mercimek çorbasının püf noktaları

Afiyet olsun...

Diyet cheesecake tarifi! Şekersiz fit limonlu diyet cheesecake nasıl yapılır

İLİŞKİLİ HABER

Diyet cheesecake tarifi! Şekersiz fit limonlu diyet cheesecake nasıl yapılır
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0