Vedat Milor'dan sosyal medyayı ikiye bölen yeni menemen sorusu!

Geçtiğimiz yıllarda, "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" tartışmasını başlatan Vedat Milor, yeni bir menemen tartışması başlattı. Milor, takipçilerine “Menemenin üstüne beyaz peynir ufalanır mı ufalanmaz mı?” diye sordu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" tartışması devam ederken ünlü yemek yazarı Vedat Milor, menemenin tarifiyle ilgili yeni bir tartışma paylaştı. Milor sosyal medya hesabında takipçilerine "Menemenin üstüne beyaz peynir ufalanır mı ufalanmaz mı?" diye sordu.

Milor paylaşımında "Bugün tarihi bir gün. Eşim menemen yapmayı öğreniyor. Fatma Hanım yaptı. Soğanlı mı soğansız mı? Kuru soğan var, taze soğan var dereotu var, maydanoz var. Bir yumurta, bol domates" ifadelerini kullandı.

"BEYAZ PEYNİR UFALANIR MI UFALANMAZ MI?"

Milor daha sonra "En önemli soruyu sormadım. Üstüne beyaz peynir ufalanır mı ufalanmaz mı? Ben beyaz peynirli seviyorum. Elbette soğanlı olacak da menemen, beyaz peynirli mi beyaz peynirsiz mi?" diyerek yeni bir tartışma başlattı.

Milor'un paylaşımının altına menemenin nasıl olması gerektiğine dair birçok yorum  yapıldı.

Sulanmayan ve tadı muhteşem biberli menemen tarifi nasıl yapılır? İLİŞKİLİ HABERSulanmayan ve tadı muhteşem biberli menemen tarifi nasıl yapılır?

Beyrut'ta canlı yayın yapan Fulya Öztürk ve Doğukan Yıldırım saldırıya uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Beyrut'ta canlı yayın yapan Fulya Öztürk ve Doğukan Yıldırım saldırıya uğradı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

kemal 1 saat önce

peynirsiz

Cahil Birisi 1 saat önce

menemen yumurtalımı olur yumurtasızmı? Zira bir adet yumurta fiatı 5 tl olmuş.

Bay Doğru 1 saat önce

Garip gurebanin menemeniyle ugraşma sen. Rakının dibine vurmaya devam et.