Trabzon Uzungöl'de kuymak yiyen Cristiano Ronaldo pahalıya patladı!

Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'nun Trabzon'da yapılan bal mumu heykeli gündem oldu. Uzungöl'e karşı 'kuymak yiyen Ronaldo' heykelinin maliyeti ise dudak uçuklattı.

Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'nun, Trabzon'da yapılan bal mumu heykeli gündem oldu. Şehrin en çok turist çeken yerlerinden biri olan Uzungöl'deki bir işletme sahibi, 'kuymak yiyen Ronaldo' heykeli yaptırdı. Ronaldo'nun balmumu heykelinin maliyeti ise duyanları şaşkına çevirdi. Sosyal medyada da gündem olan heykel sonrasında kimi kullanıcı gerek var mı buna? derken kimisi de turist açısından mantıklı buldu. 

Trabzon

Trabzon

TRABZON'DA KUYMAK YİYEN RONALDO PAHALIYA PATLADI

Uzungöl'deki bir işletme sahibi ilginç bir olaya imza ataraf futbol efsanesi Ronaldo'nun bal mumunun yaptırdı. Uzungöle karşı bir masada kuymak yiyen Ronaldo'nun bal mumu ise işletme sahibine pahalıya patladı. 

En kolay mıhlama (kuymak) nasıl yapılır? Uzayan mıhlama yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay mıhlama (kuymak) nasıl yapılır? Uzayan mıhlama yapmanın püf noktaları

Suudi Arabistan

Suudi Arabistan

Ronaldo heykelini 400 bin TL'ye yaptırdığını söyleyen işletmeci, "Ronaldo'ya bir kuymak ısmarlamak isteriz" ifadelerinde bulundu.

İzzet Yıldızhan'ın oğlunun düğününde takı yağmuru yaşanmıştı!Ne kadar para takıldığını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan'ın oğlunun düğününde takı yağmuru yaşanmıştı!Ne kadar para takıldığını açıkladı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0