Dubai Hamsisi: Karadeniz'in ikonu dünya fenomeni olmaya hazırlanıyor!

Son dönemde popülaritesi hızlı bir şekilde artan Dubai çikolatası, şimdi de Karadeniz'in ikonik hamsisi ile buluştu. Vatandaşları şaşırtan Dubai hamsisi, hızlı bir şekilde merak edilirken Trabzonlu üreticilerin yeni gözdesi oldu.

Karadeniz mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olan hamsi, şimdi de son dönemlerin popüler haline gelen Dubai esintileriyle buluşuyor. Yeni bir lezzet olarak öne çıkan Trabzonlu üreticiler, geleneksel hamsiyi modern yorumla zenginleştirerek Dubai Hamsisi adıyla piyasaya sürdü.

Dubai çikolatasından sonra TürkiyeİLİŞKİLİ HABERDubai çikolatasından sonra Türkiye'de yeni çılgınlık: Dubai baklavası Edirne'de üretiliyor!

Dubai çikolatası ve baklavasının ardından gelen bu yeni lezzet herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyada da kısa sürede ilgi gören Dubai Hamsi, dünya çapında marka olmayı hedefliyor.

Dubai Hamsi

Dubai Hamsi

Karadeniz'in zengin gastronomik kültürünü uluslararası alana taşımayı hedefleyen ve bu alanda piyasaya "Dubai Hamsi"sini sunan Trabzon'lu üreticiler, ürünüyle dikkat çekiyor. Hem yerel halkın hem de turistlerin yoğun ilgisini çeken bu yeni lezzet, üreticiler tarafından sadece Türkiye’de değil, dünya çapında bir marka haline gelebileceğini belirtiyorlar. 

Samsun'un Bafra pidesi dünyanın en iyi turtası seçildi!

İLİŞKİLİ HABER

Samsun'un Bafra pidesi dünyanın en iyi turtası seçildi!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0