Öğretmenlere saygısızlık eden Melike Şahin'e soğuk duş! Atatürk albümünden kovuldu

BİR YORUM YAPIN 9

serkan narin 8 ay önce

ÖĞRETMENLERE SAYGISIZLIK BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK'E SAYGISIZLIKTIR ::))) doktora saygısızlık baş doktor atatürke saygızlıktır avukata saygısızlık baş avukat atatürke saygızlıktır mühendise saygızlık baş mühendiş atatürke saygısızlıktır cifciye saygısızlık baş cifci atatürke saygısızlıktır (kargalara taş atmıştı) sisyasetciye saygısızlık baş siyasetci atatürke saygısızlıktır esnafa saygısızlık baş esnaf atatürke saygısuızlıktır

Murat 9 ay önce

Bu tipikleri sanatçı diye öğretmenler gününe çağıran ibb de bu konuda sorumludur.

Öğretmen 9 ay önce

Oraya gidenlere daha fazlası müstehak

Toplam 1 beğeni

Ali K. 9 ay önce

yiye yiye bitiremediniz mustafa kemal ekmeğini, rantını, pastasını... bir siz kaldınız bir de korenin kuzeyindekiler zaten :)

Öğretmen 9 ay önce

Tutturmuş bir güvenlik sorunu, sanırsınız bombalar altında şarkı söyle denmiş. Sen sanatçıysan ekibini alıp sahneye çıkacaksın. Yok led paneller sallanıyordu, yok ses sistemiydi gibi bahanelerin arkasına sığınmayacaksın. O kadar öğretmeni orada bekletip sonrada sahneye çıkmamam çok büyük saygısızlık ve bunun bahanesi yok.

Eyüboğlu 9 ay önce

Bunu dinleyen öğretmenlere iyi olmuş!

Toplam 2 beğeni

Misafir 9 ay önce

Açıklaması yaptığı saygısızlıktan daha da beter. Madem sen haklıydın oraya gelip sahneye çıkıp bunu insan gibi söyleyerek hem gönülleri kazansan hem de haklı olduğunu ispatlasan olmaz mıydı? Şımarıklıkta en önde giden ama insanlıkta en arkalarda olan biri olduğun da kazancın elinden alınınca yaptığın açıklamadan belli. Siz sanatçı olmuşsunuz ama insan olamamışsınız.

dede korkut 9 ay önce

buna sanatçı diyerek dinlemeye giden öğretmenlere ne demeli

Rebelboy1903 9 ay önce

Bu kim yahu. :D