Canan Karatay yine ezber bozdu: 'Kullanmayın' dedi tartışmanın fitilini ateşledi

BİR YORUM YAPIN 17

abdullah 1 ay önce

peki güneşte kızarınca cilt kanseri olmak daha mı iyi ? D vitamini sadece güneşten alınmaz, sadece plajda kullandığımız bu kadarcık krem de D vitaminini engellemez..

selvan 2 ay önce

Canan hocam dediyse inanırım

hasan 2 ay önce

Güneşten korunmak için uygulanan her türlü ürün D vitamini eksikliğine yol açabilir. Bu ürünleri cankurtaranlar gibi günde 8-9 saat güneş altında kalanlar kullanabilir. Onlarda yine günde en az 20 dakikalık bir süre krem sürmeden gün ışığından faydalanmalıdır. Kolesterol ilaçları da ancak dislipidemi durumunda ve hekim kontrolünde değerlendirilmelidir. Canan hanım tartışmalı konularda görüş bildiren ve bu nedenle medyanın ilgisini çeken değerli bir hocamızdır. Ancak, bana bazen ipin ucu kaçıyor gibi geliyor.

selim karakurt 2 ay önce

kesinlikle haklı allah razı olsun ondan

Toplam 1 beğeni

abdullah 23 2 ay önce

sağlık sektörü insanların sağlığını düşünmüyor onlara yoluncak kaz gözü ile bakıyor.bu yahudi mantığını bırakın ve insan olmaya çalışın.insanlığımızı unutup paraya tapar olduk.insanlığın hayrına faydasına olacak işler yapın hemşehrim canan karatay gibi olun.

Toplam 1 beğeni

muammer 2 ay önce

canan hocaya katılıyorum.eğer güneş ışığı kanser yapsaydı bizim köydeki bütün insan ve çocukların kanserde telef olması lazımdı.bilakis daha sağlamlar.krem baronlarının cebine para girişi azalacağı için tepki gösteriyorlar.

Toplam 21 beğeni

APRANAX 2 ay önce

Sadeece şunu söylüyorum.Bu kadına inanın.Binlerce yıllık tıp ilmini altarnatif tıp diye ötekileştirerek.en fazla 70 yıllık mazisi olan ilaç ilmini burnumuza kakalayanlara inanmayın

Toplam 25 beğeni

Sinan Can 2 ay önce

Canan hocam dediyse doğrudur.

Toplam 17 beğeni

CAHİT ÖZTÜRK 2 ay önce

Canan hanıma sonuna kadar katılıyorum.

Toplam 17 beğeni

rant 2 ay önce

kadın burda doğruyu diyor .güneş kreminde büyük bir pazar payı var. manipüle edebilirler

Toplam 19 beğeni

ahmet 2 ay önce

saçmalamış artık bu bun.k, yeter artık! herşeyi kansere bağladı. Asıl kullanmassak cilt kanseri oluyoruz. ozon tabakası delindiğinden dünyaya düşen UV ışın miktarı arttı, kanser vakaları da arttı. D vitaminini engellemesi için tepeden tırnağa, 365 gün iğne ucu kalmayacak kadar krem sürmek gerekir ki bunu kimse zaten yapamaz. ayrıca D vitamini sadece güneşten alınmıyor. öyle olsaydı kutuplara yakın yaşayan iskandinav ülkelerindeki güneş görmeyen insanların yaş ortalaması kanserde dolayı düşük olurdu. hepsinin ömrü bizden daha uzun...

Toplam 4 beğeni

VATANDAŞ 2 ay önce

Bir kımyager olarak kısmen katılıyorum..Fiziksel gunes kremlerınden bahsedıyor hoca.onlar gelen ısığı yansıtır vucuttan..ama organik olanları var.gelen ısığı suzer alır... vıtamıne cevırenlerı var..

Toplam 2 beğeni

-bolu 2 ay önce

kızarmış pilice dönmemenin doğal bir çaresini de söyleseydin bari

Toplam 3 beğeni

vatandaş 2 ay önce

karatay haklı sonradan yapılan her şey zararlı kapitalist düzenin pazarlama sistemi. şu kozmetik ürünlerine ne kadar para harcanıyor. yazık. hemde makyajsız bayan daha güzel,makyajla fotoşop yapmış gibi. hemde kurusurlu ürün pazarlamak gibi suç olmalı aslında.

Toplam 1 beğeni

Gerçek Dr.: 2 ay önce

"Döneri yiyin, ama altındaki pideyi yemeyin, ekmek çok zararlı" diyen, ardından festivalde"lahmacun çok iyidir, bol bol yiyin" diyen bir insanı dinleyen milyonlar var. Dönerin et/ekmek oranı 2 ise, lahmacunda et/ekmek oranı 1'den bile az. Yani lahmacun yerken çok daha fazla ekmek yeniyor. Bunu yakalayamayanlara ne söylenir? Meyve yemeyin, bol bol tereyağı yiyin, ama sonrasında kalp/kanser hastası olursanız, bize değil, bu zata gidin.